søndag 21. november 2010

Utstilling i Oti-hallen, Orkdal Hundeklubb 14.11.2010

Forrige helg var det klart for årets siste utstilling her i Trøndelag. Chillie og Tessa var påmeldt for dommer Niksa Lemo, fra Kroatia.
Tessa ble BIM, slått på "målstreken" av sin svenske halvbror Kamilika Kofi Lexing. Grattis til Kofi og Camilla!
Her er kritikken til Tessa:
Very nice type, excellent head, nice pigmention, good developed bodyline, nice angulation, correct ridge, nice movement

Jeg er så fornøyd med den lille frøkna som går rett inn i en stor utstillingshall med de utfordringer det fører med seg, og oppfører seg som om det skulle være det mest naturlige i hele verden. I tillegg er hun veldig tålmodig i utstillingsringen, og gjør sitt aller beste for gjøre det matmor vil.

Chillie ble 2. beste tispe, slått av langveisfarende Løveklippen's Exelent Enja, som ble BIM. Hun fikk CK og en flott kritikk av den kroatiske dommeren. Chillie er veldig glad for å være tilbake i utstillingsringen etter "svangerskapspermisjonen" Hun er i finfin form tiltross for at hun fikk 10 valper for 5 mnd siden!
For Chillie er utstilling=go'bit og oppmerksomhet, den perfekte kombinasjon for en matelskende mammadalt ;o)

Chillie's kritikk:
Strong bitch, nice head, good in movement, correct neck setting, correct ridge, excellent hind angulation, enough strong in movement.

Desverre har jeg ingen bilder av de flotte jentene mine denne gangen. Det er svært vanskelig å være handler og fotograf samtidig.

Til slutt vil jeg enda engang gratulere Madahiro's Kiangaza Kahini aka Aslan med sitt første cert, BIR og BIG 1. Det var utrolig morsomt å se Aslan og Vigdis i ringen denne dagen.

Way to go !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar