søndag 17. oktober 2010

Hilsen fra Coolridged Adeleke by Zuberi

Coolridged Adeleke by Zuberi aka Hera bor her i Trondheim, bare en liten spasertur fra mamma Chillie, søster Tessa og filletante Savannah. Hun er enebarn, og høyt elsket av matmor Astrid og matfar Einar. Hera het Singeline i valpekassen, og har som alle sikkert forstår en "singel" krone på ridgen. Astrid og Einar var tidlig på besøk i valpekassen, og forelsket seg hodestups fra første stund...det kunne bare bli lille Hera, og ingen andre ;o)
Hera er en svært lettlært frøken, og har overrasket sine eiere stort. Astrid og Einar er nybakte hundeeiere, og var forberedt på en strevsom valpetid. Men Hera har vært supergrei, og ikke bydd på de store utfordringen....ennå ;o) Astrid og Einar er friluftsmennesker, så Hera har allerede vært med på fjelltur og overnattet i telt. Når hun blir sliten tar hun en hvil i sekken, der liker hun seg godt :)
Hun elsker å løpe, klø seg på ryggen og rulle i lyngen. Hun liker dessuten å sove på det harde baderomsgolvet......kan det være varmekablene som lokker? Forresten, når hun sover snorker hun ;o)
En liten Hera og matfar, Einar :o)
Hera på tur i skogen, ikke langt fra der hun bor.

Sitter pent for fotografen ;o)


Hera, Astrid og Einar.....en flott familie :o)



Hera på teltur.....godt å ligge i fjellposen med lua godt nedover ørene :o)




Vakre Hera !!!





Det er helt greit å ligge i buret så lenge burdøra er åpne..... men aller helst vil jeg ligge i sofaen sammen folka mine ;o)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar