tirsdag 6. oktober 2009

Internasjonal utstilling i Sundsvall

Fredag 2. oktober var vi klare for en ny utstillingstur til Sverige. Målet er å få et svenskt cert på Chillie, slik at hun blir S uch. Forrige gang vi forsøkte var vi en hund unna certet, den gangen i Svenstavik. Sammen med oss på turen hadde vi Marit og Dennis (Livangen`s Dennis), en Dansk-Svensk Gårdshund. Etter flere stopper, shopping i Sverige, Systembolaget, var vi endelig fremme på Bergaforsen Park Camping. Der ventet en koselig oppvarmet hytte, noe vi virkelig trengte etter å ha kjørt i sludd og vind i flere timer. Lørdagen var utstillingsdag. Dennis og Marit var i ringen først, neste rase var Ridgeback. Dommer Leni Finne varslet med en gang om at vi måtte være forsiktig når vi løp. Helgen før hadde det nemlig vært dansegalla i hallen, og gulvene var innsatt med potetmel! Potetmelet var ikke fjernet og gjett om det var glatt! Med 41 påmeldte RR var ikke håpet særlig stort, men Chillie gjorde det igjen. Hun vant den store åpen klassen, helt utrolig! I BTK var alle champion tispene med, så Chillie og de to andre fra åpen og bruks/jakt klasse hadde stor konkurranse. Men sannelig ble ikke Chillie 2 BTK med res. CACIB, kun slått av bruks/jakt klasse tispen, som dermed fikk det etterlengtede certet. Grattis til Kangelani`s Impressive Inka som også ble BIR. BIM gikk til Djungelkattens Acuteridged Aramis.
Chillies kritikk: Korr prop. Tillr benstamme. Korr hundform. Trevl uttryck. Velburne øron. Vacker hals og o-linje. Platt forbryst. Ngt brant o-arm. Korr brøstkorg. Tillr ridge. Korr vinkl bak. Aningen høg svansføring. Tillr steglangd. Dommer: Leni Finne
Tok mange bilder inne i hallen, men kvaliteten ble så som så. Her står Chillie og venter på bedømming i åpen klasse. (Foto: Marit R. Langli)
Etter utstillingen tok vi en by-promenad i trivelige Sundsvall. Marit, Dennis og Chillie tar en pause i parken.

Chillie og mamsen poserer ved fontenen. (Foto: Marit R. Langli)


Overalt i Sundsvall sentrum sto det drager, dekorert med forskjellige farger. Denne dragen hadde til og med en campingvogn for smådrager på slep. Chillie og Dennis ser hengivent opp på godisen som Marit holder i hånda :o) Det hører med til historien at like etter bildet ble tatt, hoppet Chillie opp på campingvogna i håp om å få en godbit! Agillity man trene på overalt ;o)
Kjedelig å posere, synes Chillie :o)
Endelig tilbake i hytta etter en travel og slitsom dag for to og fir-beinte. Det er godt å være hund på utstillingstur, da får man nemlig ligge i morsan sin seng!

Dennis vil også ligge i senga :o)

Vel hjemme i Trondheim fikk vi endelig tatt et bilde med res. CACIB rosetten.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar